úterý 16. listopadu 2010

Konec kiwi alias game is over

Po skvělé Tonze, jsme se vrátili zpět "domů". Nebudu to dlouho rozmazávat. Jirka šel ještě na tři dny pracovat - blázen a já začala balit, prát, připravovat věci pro Káču a KAJ. Začalo i loučení s lidmi ze sadu a přilehlého okolí. Pivo na sadu, večeře s Jeffem a Shirley, oběd u Iana, bowling atd. Přiznám, že jsem ronila kroupy a vůbec už se mi nechtělo domů. Chatička vypadal tak nějak divně jak byla prázdná a Lucyna jak byla čistá.
Skvělé duo KAJ nás ubytovalo z pátku na sobotu u nich v domečku a v sobotu dopoledne jsme vyrazili směr Auckland. Prohlídli jsme si město, nakoupili poslední suverény. Letadlo nám letělo v neděli ráno. Tak jsme se domluvili s Danií a Jo Jo ze sadu, že u ní mužeme přespat. Přespali, popovídali a ráno odjeli KAjáčkem na letiště.
Tam nám vydali náš zabavený stan z Tongy, ale sledovali nás až na odbavení hihi. A zase to loučení...
V Seolu nás přivítalo teplé a vlhké počasí, něco jako prádelna. Dostali jsme hotel v centru města - naštěstí, tak jsme viděli i trochu něco víc než hotel. Tedy byl to úprk na 2 hodiny do města a pak zpět, bus, letiště..a home sweet home..?!